For 37 år siden

Kan du navnet på en god norsk basketballspiller?  Gutt eller jente; ung eller gammel? Felles for omtrent alle er at de har vært med på basketskolen.no, en eller flere ganger.  I Grimstad, på Tjøme, Risør, Kragerø, Nøtterøy eller som nå – i Tønsberg.

Basketskolen.no er så nær pensum du kan komme i norsk basketball, og når dagens elitespillere herjer i BLNO for både damer og herrer – skal du vite at mange av dem lærte sine skills aller først på basketskolen.no. Og de lærte det av de beste trenerne som er å oppdrive i Norge – bl.a. Per Tøien, Rolf  Birger Halvorsen, 
Mathias Eckhof, Ron Billingslea, Ståle Frey, Hege Eika, Geir Bangstad, Mark DiGiacomo, Lars Gunnar Sønsteby, Bård Stoller, Pål Berg, Magnus Midtvedt, Tom, Espen og Anders Leween Stien. Til basketskolen.no står trenerne i kø for å være med. Det er nemlig blitt stedet der nye talenter oppdages og videreutvikles, der vennskap etableres og der den norske sommeren er som aller best.

Mener du selv du har ferdigheter som gjør at du hører hjemme på Rising Team, melder du fra om det før første trening hvor gruppa blir tatt ut. På Rising Team får de eldste og beste spillerne ekstra tett oppfølging og et eget program. Blir det deg i år?

Vi gleder oss til å se deg på topp treninger, kamper og fellesskap!