Finn frem

Adresse: Presterød barneskole, Valløveien 22, 3150 TOLVSRØD.

Følg skilting til Tønsberg og når du nærmer deg byen tar du den nye tunnelen mot Åsgårdsstrand. Ut av tunnelen kommer en rundkjøring og du følger da Valløveien mot Åsgårdsstrand. Etter ca 2 kilometer tar du 2. avkjøring mot høyre og Presterød. Skolen ligger på venstre side etter 800 meter.

Link til gulesider: http://kart.gulesider.no/m/aT8Pn

Betaling

Kr 2600 + evt buss kr. 350 t./r. Oslo, Sandvika eller Asker. Begge perioder kr. 4500 (gjelder 13 og 14 åringer) betales til arrangøren, TWIN SPORT ved påmelding.

NB! Betalingen er bindende. Deltakeravgiften refunderes kun ved sykdom/skade som er dokumentert av lege, mottatt innen 15. juli, minus kr 400 i avbestillingsgebyr. Eventuell innbetaling til buss refunderes ikke.

Da vi har ett godt samarbeide med TNT, betaler medlemmer av denne klubben kr 2000 for en periode og kr 3500 for begge perioder. Påmeldingssystemet vårt tar ikke i mot påmeldinger uten "ordinær" betaling, så TNT medlemmer sender sin påmelding til basket@basketskolen.no og oppgir navn, år født, periode, foresattes navn, telefon og mail og vil få tilbakemelding om betalingsinformasjon.

Fremmøte

Deltakere som ikke benytter vår busstransport:

• 24.06 (1. periode): Innkvartering på Presterød skole i tiden kl 1100-1200. Registrering i Slagenhallen innen kl 1215. Første måltid serveres: kl. 11.30-12.30. Informasjonsmøtet starter: kl. 13:00.

• 27.06 (2. periode): Innkvartering på Presterød skole i tiden kl 1400-1500. Registrering i Slagenhallen innen kl 1515. Første måltid serveres: kl. 14.30-15.30. Informasjonsmøtet starter: kl. 16:00.

NB! Egen påmelding/betaling!

24.06 (1. periode):
Fra Oslo: kl. 09.00
Fra Sandvika: kl. 09.15
Fra Asker:  kl. 09.30

27.06 (2. periode):
Fra Oslo: kl. 13.00
Fra Sandvika: kl. 13.15
Fra Asker: kl. 13.30

Info om bussholdeplasser:

Fra Oslo: Galleriet/bussterminalen, Schweigaards gate 10.
(Informasjon om plattform kommer på infoskjerm, basketskolen Tønsberg)

Fra Sandvika (bussholdeplass under E-18 v/Rådhuset)

Fra Asker: jernbanestasjon, Plattform 8

Avslutning

Basketskolen avslutter kl. 15 i begge perioder og bussene har avreise ca. kl. 15:00. Ventes å ta ca. 1,5 time til Oslo – avhengig av trafikken.

ALLE SOM HAR BETALT BUSS, BEHØVER IKKE HA MED DOKUMENTASJON PÅ DETTE.

Overnatting

Overnatting skjer på klasserom sammen med den gruppen du trener med. Deltakerne må ha med sovepose og liggeunderlag. OBS! Av hensyn til plass, kan dobbel liggeunderlag IKKE medbringes.

Merk at deltakere må være trygge på å være borte fra foresatte.

Tilsyn

Det er over 20 voksne ledere på basketskolen.no og deltakerne er under oppsyn hele døgnet, inkl. nattevakt. Det forutsettes at hver deltaker respekterer reglene og beskjeder som blir gitt, som bl.a. tilsier:

• Det er ikke tillatt å gå utenfor skoleområde uten spesiell tillatelse av leder.

• Alle skal være på overnattingsromene til den tid som er oppgitt av ledelsen og som fremgår av oppslag.

• Totalforbud mot bruk av tobakk, snus, alkohol og andre rusmidler.

Verdisaker

Heldigvis har vi hvert år svært hyggelige barn og unge på basketskolen.no. Vi har derfor hatt lite problemer med tyveri, men vi råder dere likevel til å vurdere sterkt hva dere trenger å ha med av verdisaker. Vi er behjelpelige med å oppbevare penger, billetter etc.

Forsikring

Den enkelte deltaker må selv sørge for forsikring. Erfaringsmessig er de fleste barn/ungdom dekket av familiens reiseforsikring. Vi er blitt opplyst om at spillere som har betalt lisens/forsikring gjennom NBBF er dekket av denne også på basketskolen.no, og spillere under 12 år dekkes av NIFs barneidrettsforsikring. Hver enkelt har ansvar for å sjekke dette for sin del, og sette seg inn i hva det innebærer.

Utstyr

Treningstøy til 10-12 treningsøkter/ kamper. (All trening foregår innendørs, bortsett fra Elite team, som har noe løpetrening ute. Deltakere her tar med joggesko i tillegg til basketsko.) Det er fint om du tar med egen ball. Alle bør ha med plaster/tape, samt ispose, men dette kan også fås kjøpt på basketskolen.no. Har du lyst til å bade, tar du også med badetøy:) Vi kjører badebuss i 1. periode.

Rising Team

Rising Team er et elitetilbud til gutter og jenter i begge perioder som ser seg selv som «toppspillere» i fremtiden. Det stilles krav til gode ferdigheter og motivasjon ved opptak til Rising Team. Det betyr at du bør være blant de beste i din årsklasse i regionen.

Opplegget inneholder både praksis og teori. Det blir foretatt et uttak første dagen, da antallet er begrenset. De som ikke kommer med, er sikret godt sportslig utbytte av våre topp kvalifiserte trenere. Ingen forhåndspåmelding.